Izabella - ''Στα μπαράκια''

Είναι νέα, είναι όμορφη, είναι ταλαντούχα και ''έρχεται'' δισκογραφικά από την Real Music με νέο τραγούδι που θα κουνήσει πολύ! Ο λόγος για την Izabella και το νέο της digital single με τίτλο ''Στα μπαράκια'' σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Τσιανάκα!

Η IZABELLA
Από τα 12 άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο modeling, στο τραγούδι και στην υποκριτική καθώς πρωταγωνίστησε μόλις στα δώδεκα της σε ταινία στην Μόσχα με τον γνωστό Ρώσσο καλλιτέχνη Dmitry Malikov.
Στα 18 παίρνει μερος στο γνωστό talent show X-Factor στην Ελλάδα απ'όπου ξεκίνησαν και οι προτάσεις για συνεργασίες με νυχτερινά μαγαζιά τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην επαρχία.
Η χαρακτηριστική της φωνή και ιδιαίτερη χροιά, την οδήγησε σε συνεργασίες με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Πίτσα Παππαδοπούλου, Άντζελα Δημητρίου, Βαλάντη, Μάκη Δημάκης, Ηλία Βρεττό, Κων/νο Γαλανό και πολλούς άλλους.
Με την μοναδική εμφάνισή της έχει κερδίσει αμέτρητους τίτλους ομορφιάς όπως Star Βορείου Ελλάδος, Miss Μακεδονία, Star Θεσσαλονίκη... ενώ έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας και διαφημίσεις ρούχων ως μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Έχει κυκλοφορήσει άλλα 3 τραγούδια από τα οποία ξεχώρισε το τραγούδι ‘’Τι λες ρε φίλε’’ σε στίχους Φώτη Βλαχόπουλου και μουσική Γιώργου Γιαλετζή.
Νεότερη Παλαιότερη