Βάιος Μαργαρίτης - "Ο Μάγκας Της Ψυχής Σου"

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το νέο τραγούδι του λαϊκού τραγουδιστή Βάιου Μαργαρίτη με γενικό τίτλο ''Ο μάγκας της ψυχής σου''
Οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στον ίδιο τον Βάιο Μαργαρίτη ενώ η ενορχήστρωση είναι του μαέστρου Γιάννη Θάνου
Πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο που μας ταξιδεύει στο παλιό καλό αγαπημένο λαϊκό τραγούδι, εκεί που το ζεϊμπέκικο ήταν αντρική υπόθεση και είχε τιμή, μπέσα και φιλότιμο!
Με την αυθεντική λαϊκή φωνή του, σε συνδυασμό με την άρτια ενορχήστρωση, ο τραγουδιστής τιμά την «παλαιά σχολή» και δίνει στο λαϊκό τραγούδι την βαρύτητα που του αξίζει.
Ο Βάιος Μαργαρίτης γεννήθηκε στο Πετρωτό Τρικάλων Θεσσαλίας. Είναι ο μικρότερος αδελφός του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη.
Ασχολείται από μικρή ηλικία με το λαϊκό τραγούδι, έχοντας στα ακούσματα του όλους τους μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές και συνθέτες. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική το 1982 και μέχρι σήμερα μετράει οκτώ δίσκους στο ενεργητικό του: Δεν γίνεται δεν γίνεται, Φίλοι κι αγάπες, Τη θυμάμαι, Βρήκα τον έρωτα, Ο χωρισμένος, Χορέψτε Ελληνικά, Φαρμάκια και ξενύχτια, και τέλος, Έχω ρεφάρει.
Με το τραγούδι του ΄΄Μπερμπάντης είμαι μια ζωή΄΄ ξεκίνησε την συνεργασία του με την Real Music και τώρα μας παρουσιάζει το δεύτερο χρονικά τραγούδι του με τίτλο ΄΄Ο μάγκας της ψυχής σου΄΄

Νεότερη Παλαιότερη