Άρης Ζερβός "Που να σε βρω" σε μουσική και στίχους Γιώργου Μουκίδη

Ο Άρης Ζερβός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Από μικρή ηλικία είχε δείξει την καλλιτεχνική του ανησυχία και αυτό φάνηκε μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν. Τα πρώτα του ακούσματα ήταν φυσικά της κρητικής αλλά και λαϊκής μουσικής. Στην ηλικία των 13 ετών αρχίζει να τον γοητεύει η μουσική και το λαϊκό τραγούδι.

Φυσικά δεν ασχολήθηκε άμεσα, αλλά κάτι μέσα του, τον ανησυχούσε για αρκετά χρόνια. Στα 23 του, που μέχρι τότε είχε κάνει διάφορες δουλειές, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.


Τραγουδάει επαγγελματικά τα τελευταία 13 χρόνια και έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως σε όλη την Κρήτη. Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες στο Κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης" στο Ηράκλειο και έχει συνεργαστεί τηλεοπτικά σε μουσικά προγράμματα με τον Γιώργο Χυντηράκη. Τέλος και οι συνεργασίες του αξιοσημείωτες αφού έχει συνεργαστεί επί σκηνής με Θέμη Αδαμαντίδη, Μαίρη Μαράντη, Λευτέρη Μυτιληναίο, Γιάννη Σαββιδάκη κ.α.


Την φετινή σεζόν 2019-2020 εμφανίζεται σε πολύ γνωστό μαγαζί της πόλης και κάνει το επόμενο βήμα στην μουσική του πορεία με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την Dusty Records, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη.


Νεότερη Παλαιότερη