Ειρήνη Ασημοπούλου | Σταμάτησε ο Χρόνος

Νέο τραγούδι του συνθέτη Δημήτρη Τσιβούλα "Σταμάτησε ο χρόνος" , με την υπέροχη φωνή της Ειρήνης Ασημoπούλου που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στο Voice 2020.

"Σταμάτησε ο χρόνος".

Κυκλοφορεί από τη Spider Music.

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Ασημοπούλου
Η Ειρήνη Ασημοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών με τη συμμετοχή της σε διάφορες μουσικοθεατρικές παιδικές παραστάσεις και παιδικές χορωδίες. Σε ηλικία 17 ετών συμμετείχε στην εκδήλωση για τον Κυπριακό Αγώνα τραγουδώντας στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. ενώ λίγο αργότερα πήρε μέρος στη μουσικοθεατρική παράσταση ¨Νόστιμον ήμαρ¨ ,  με κεντρικό θέμα τον ξεριζωμό του 1922 ερμηνεύοντας διάφορα τραγούδια του ξεριζωμού.

Ήταν 23 ετών όταν κυκλοφόρησε η πρώτη προσωπική επαγγελματική της δουλειά με τίτλο ¨Λόγια που δεν έχουν τελειωμό¨ σε στίχους της Αθηνάς Χατζησυμεωνίδου και μουσική του Άκη Καντέρη. Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές στην Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τις Σέρρες, σε όλη την Χαλκιδική καθώς και την Κατερίνη.

Το καλοκαίρι του 2019, μετά από απαίτηση των συνεργατών και φίλων της, έστειλε την αίτηση για το τηλεοπτικό μουσικό παιχνίδι “THE VOICE OF GREECE”.  Πολύ σύντομα βρέθηκε στο stage του παιχνιδιού, τραγουδώντας μπροστά στους κριτές κάνοντας και τους 4 να γυρίσουν. Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι είχε ξεκινήσει στο πλευρό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

«Τραγουδώντας επαγγελματικά τα τελευταία δύο χρόνια, συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ευλογία είναι να ζεις  όπως και με όσα αγαπάς στο πλευρό σου!» μας λέει η Ειρήνη Ασημοπούλου που κυκλοφόρησε μόλις το νέο της single με τίτλο «Σταμάτησε ο Χρόνος» σε στίχους και μουσική του επίσης Θεσσαλονικιού Συνθέτη και Στιχουργού Δημήτρη Τσιβούλα.Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Τσιβούλα
Ο Δημήτρης Τσιβούλας ασχολείται από μικρός με τη μουσική. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, εμφανίστηκε ως μουσικός σε διάφορους χώρους διασκέδασης της Θεσσαλονίκης υπηρετώντας τη ρεμπέτικη, παραδοσιακή μουσική όπως επίσης τη ροκ και τη σύγχρονη έντεχνη σκηνή.

 Από το 1999 είναι ιδιοκτήτης του Ωδείου και Σχολής Χορού Εν Τέχνη (www.entechni.gr).

  Το 2018 κυκλοφόρησε από τη Spider Music τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΄΄Για Όλα Και Κανένα΄΄

  Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησε το ποίημα ΄΄Ένας Δόκιμος Στη Γέφυρα Εν Ώρα Κινδύνου΄΄ σε ποίηση Νίκου Καββαδία. Ένα τραγούδι το οποίο είναι ερμηνευμένο εξαιρετικά από τον Νικόλα Λάππα.

Σήμερα παρουσιάζει το τραγούδι  ΄΄Σταμάτησε  Ο Χρόνος΄΄, σε στίχους και μουσική δικούς του. Ένα ζειμπέκικο ερμηνευμένο από την εξαίσια Ειρήνη Ασημοπούλου.


Νεότερη Παλαιότερη