Light: Εκρηκτική συνεργασία με τους rappers παγκοσμίου φήμης Dababy και NBA YoungBoy

Μια καινούρια συνεργασία ήρθε για να ταράξει τα νερά της ελληνικής και- γιατί όχι;- της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με μια νέα αποκλειστική αποκάλυψη. Πρόκειται για τον αγαπημένο rapper του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Yung Light, έναν από τους κορυφαίους rappers της ελληνικής μουσικής σκηνής τα τελευταία χρόνια.

Ο καλλιτέχνης συναντήθηκε τυχαία με τον γνωστό youtuber και ακτιβιστή σε θέματα κάνναβης Gonzo, στο πλαίσιο της εκπομπής του, κανναφαΐ. Σε αυτή τη συνάντηση, ο Light αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει ήδη ετοιμάσει ένα κομμάτι με τον ανερχόμενο ράπερ της διεθνούς σκηνής Dababy, καθώς και με τον NBA YoungBoy.


Ο Dababy είναι ένας από τους πιο hot καλλιτέχνες παγκοσμίως αυτή τη στιγμή, μετρώντας ήδη περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια προβολές στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube. Στις αρχές της χρονιάς μάλιστα, κέρδισε 2 υποψηφιότητες Grammy, για το κομμάτι του “Suge”.

Ο NBA YoungBoy, γνωστός και ως YoungBoy Never Broke Again, είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους rappers της Αμερικής με πολλά κομμάτια του να έχουν αγγίξει κορυφαίες θέσεις στο Billbord Hot 100 και το κανάλι του να έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 5 δισεκατομμύρια προβολές.

Το τραγούδι δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί, αλλά η Sauciety ήρθε σε επικοινωνία με τον Gonzo ο οποίος επιβεβαίωσε πως, σύμφωνα με τις δηλώσεις του καλλιτέχνη, είναι ήδη έτοιμο, οπότε το περιμένουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως και να χει, φαίνεται πως οι συνεργασίες Ελλήνων καλλιτεχνών με αστέρες του εξωτερικού αυξάνονται και πληθύνονται. Ελπίζουμε αυτό το trend να συνεχιστεί.

Ελπίζουμε ο Gonzo να έχει πολλές ακόμα τέτοιες τυχαίες συναντήσεις στις μελλοντικές εκπομπές του για να μαθαίνουμε όλες τις καινούριες εξελίξεις πριν συμβούν.

Αρθρογράφος: Ελένη Μπορμπόλη

Νεότερη Παλαιότερη