"Μη με ξεχνάς". Η Βάλλια Ειρηναίου επιστρέφει με ένα εξαιρετικό τραγούδι!

Η Βάλλια Ειρηναίου επιστρέφει με μία δυναμική ερωτική μπαλάντα, με τίτλο "Μη με Ξεχνάς" σε μουσική του καταξιωμένου  συνθέτη Ιορδάνη Παύλου και σε στίχους του Πάνου Ανδριτσάκη.
Είναι τεράστια τιμή για την αγαπημένη ερμηνεύτρια από την Κρήτη, Βάλλια Ειρηναίου - που γνωρίσαμε και ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα μέσα από το The Voice το 2018 - η συνεργασία με τον Ιορδάνη Παύλου που συνεργάζεται με κορυφαία ονόματα όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης και τόσοι άλλοι.

Λίγα λόγια για τη Βάλλια Ειρηναίου

Η Βάλλια Ειρηναίου γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο και μεγάλωσε στο όμορφο νησί της Κρήτης.

Το τραγούδι άργησε να μπει στην ζωή της αφού αρχικά ασχολήθηκε με τον χώρο των παραϊατρικών ως νοσηλεύτρια.

 Αυτοδίδακτη και με φυσικό ταλέντο το 2006 αρχίζει η πορεία της στην μουσική.

Σε αυτά τα 15 χρόνια έχει καταφέρει να αναγνωριστεί σε όλη την Κρήτη και να έχει κάνει εμφανίσεις σχεδόν σε όλα τα νυχτερινά κέντρα & Clubs του νησιού και όχι μόνο...

 Δισκογραφικά μας συστήθηκε το 2009 με το πρώτο της album που κυκλοφόρησε σε φυσική μορφή. Από το 2016 ανήκει στο δυναμικό της Dusty Records και έχει στο ενεργητικό της άλλες 3 δισκογραφικές δουλειές.

 Έχει βρεθεί επί σκηνής με πολλά γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και οι συνεργασίες της είναι αξιοσημείωτες.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται και εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στον "Αμέθυστος Live" ένα από τα πιο hot μαγαζιά της πόλης του Ηρακλείου.

 Η Βάλλια Ειρηναίου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2018 με την συμμετοχή της στο "The Voice of Greece" μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ με το τραγούδι "Καίγομαι" όπου έκανε τρεις καρέκλες να γυρίσουν και απέσπασε πολύ καλές κρητικές φτάνοντας μέχρι τα Battles.

 Φέτος κυκλοφόρησε η τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Μη με ξεχνάς" από την Dusty Records σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και σε στίχους Πάνου Ανδριτσάκη.


Νεότερη Παλαιότερη