Αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Μπλετσάκη!

Είναι νέος ωραίος και πολύ ξεχωριστός ο Γιώργος Μπλετσάκης. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πέμπτο προσωπικό του τραγούδι και εμείς αρπάξαμε την ευκαιρία για να πούμε λίγα λόγια μαζί του και να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε με τις νέες σου επαγγελματικές δραστηριότητες
Αυτή την περίοδο είμαι στην ευχάριστη θέση να κυκλοφορεί το τελευταίο μου τραγούδι από την Real music με τίτλο ‘’Ρίχνω Αυλαία’’. Παράλληλα συνεχίζω τις εμφανίσεις μου στο κοσμικό κέντρο Μανέττας  Έχω ξεκινήσει και συζητήσεις με άλλα μαγαζιά της πόλης για τον επερχόμενο χειμώνα αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε για άλλη μια φορά καραντίνα.

Πράγματι είσαι πολύ νέος και είσαι σε μία εξαιρετική δημιουργική περίοδο. Σωστά;
Ναι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου όσον αφορά τα επαγγελματικά μου. Έχω καινούργιο τραγούδι το οποίο δόξα το θεό πάει αρκετά καλά και φυσικά υπάρχουν και οι live εμφανίσεις.

Θεωρείς ότι η κρίση έχει επηρεάσει το τραγούδι;
Ναι φυσικά είχε επηρεάσει. Πλέον ο κόσμος δεν βγαίνει για να διασκεδάσει κάθε μέρα. Είναι πιο επιλεκτικός επιλέγει μία ή δύο φορές την εβδομάδα να πάει κάπου και για μας τους μουσικούς σημαίνει αυτομάτως περικοπή εμφανίσεων με αποτέλεσμα να επηρεάζεται όλο το σύστημα και ο κύκλος της μουσικής. Αν δεν δουλεύω πολλές μέρες πώς θα καταφέρω να ζήσω με τα χρήματα που κερδίζω αλλά και πώς να κάνω μια ακόμα παραγωγή;

Βλέπουμε πάρα πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση διάφορα μουσικά talent show. Κάτι που έχουμε συνηθίσει πλέον. Ποια η γνώμη σου για αυτά τα παιχνίδια και τους συμμετέχοντες; 
Σίγουρα τα talent show προσφέρουν  αναγνωρισιμότητα στον εκάστοτε καλλιτέχνη. Για τους  συμμετέχοντες δεν έχω να πω κάτι αφού είναι εύλογο ότι το κάνουν καθαρά για την αναγνωρισιμότητα και με την ελπίδα ότι ίσως κάτι καλύτερο παρουσιαστεί στο μέλλον. Τώρα για τα παιχνίδια δεν μπορώ να πω κάτι, μιας και το βλέπει και ο κόσμος καθαρά, πολλοί λίγοι είναι αυτοί που παρέμειναν ψηλά μέσα από αυτά τα παιχνίδια.



Θα δήλωνες εσύ προσωπικά σε κάποιο  talent show συμμετοχή; 
Είχα δηλώσει παλιά σε όλα τα talent show τη χρονιά πού έγινε το Rising star. Με δέχτηκαν σε όλα αλλά το μετάνιωσα και δεν πήγα.

Ανεκπλήρωτα όνειρα που θέλεις να εκπληρώσεις στο άμεσο μέλλον; Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα μουσικά; 
Θα ήθελα να κάνω για συναυλία με πολύ κόσμο από κάτω αυτό θα ήταν ένα όνειρο και σίγουρα κάποια έσοδα να πήγαιναν σε ιδρύματα. Προτίμησή μου τα παιδιά ΑΜΕΑ. Σε δέκα χρόνια δεν ξέρω πως θα είμαι πραγματικά. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου.

Έχεις πέντε προσωπικά τραγούδια μέσα σε ένα χρόνο από τους ίδιους συντελεστές. Πώς προέκυψε αυτό;
 Ήταν όλα καθαρά θέμα τύχης. Με τον Κώστα Ντότσικα κάναμε το ‘’Να ξαναρθείς’’ και είδε κάτι στη φωνή μου που πραγματικά του αρέσει και έτσι κάναμε και τα υπόλοιπα. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Ταιριάζουμε και σαν άνθρωποι. Έιμαστε πολύ φίλοι και έχουμε το ίδιο πάθος για την μουσική. Έπειτα το τραγούδι το δεύτερο που έκανα το ‘’Αν θα γυρίσεις’’ έγινε τυχαία μιας και ήταν η εποχή που ανέβαζα covers μου από το YouTube σε ομάδες του facebook και έτσι με βρήκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής J&M recordings Πάνος Κουτσελίνης. Τώρα για τους υπόλοιπους συνεργάτες δηλαδή για τον Γιώργο Γιαννικόπουλο στο Studio Orange, τον Γιάννη Πεφάνη στην φωτογραφία και τον Άκη Χατζημικέ  για τα βίντεο έχω να πω ότι είναι οι top στην Πάτρα και όλοι τους νέοι και με όρεξη για δουλειά.



Το τελευταίο σου τραγούδι είναι το ‘’Ρίχνω αυλαία’’ με τη δισκογραφική εταιρία Real music. Πώς σου φάνηκε η όλη αυτή η εμπειρία;
Δεν αλλάζει κάτι. Για μένα είναι ένα τραγούδι που κάνω για μία ακόμα φορά με πολύ πάθος. Το ότι κυκλοφορεί μέσω της δισκογραφικής εταιρίας αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Φυσικά νιώθω και δικαίωση αλλά και τιμή που το όνομά μου φιγουράρει στην λίστα καλλιτεχνών της εταιρίας που ανάμεσά τους υπάρχουν πάρα πολλοί γνωστοί.

Κάτι τελευταίο που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας; 
Ναι θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους γνωστούς και αγνώστους που με στηρίζουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου που κάθε φορά δείχνουν μεγαλύτερο ζήλο σε κάθε βήμα που κάνουμε. Ευχαριστώ επίσης όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που αναμεταδίδουν τα τραγούδια μου. Τους Dj’s που τα προτιμούν και τα έχουν εντάξει στα προγράμματά τους αλλά και τα ενημερωτικά sites που κάθε φορά με φιλοξενούν στις στήλες τους.

Ευχαριστούμε για την πολύ όμορφη συζήτηση Γιώργο.
Εγώ ευχαριστώ πολύ. Τιμή μου που ήμουν καλεσμένος σας.

Ακούστε το τελευταίο τραγούδι του:




Νεότερη Παλαιότερη