Το νέο τραγούδι του Τερλέγκα αφιερωμένο στην πολεμική αεροπορία!

Κυκλοφόρησε η νέα επίσημη δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Τερλέγκα από τη γνωστή δισκογραφική εταιρία Real Music!

Ο αγαπημένος λαϊκός βάρδος επέστρεψε με 2 τραγούδια το ένα καλύτερο από το άλλο, εκείνο όμως που ξεχωρίζει και αρχίζει να συζητείται στα social media και να αναπαράγεται συνεχώς είναι το ‘’Να τον φοβάσαι τον αητό’’

Ο λόγος είναι οι σκηνές του videoclip που απεικονίζουν αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας να επιχειρούν επιδέξιους ελιγμούς σε συνδυασμό με τους στίχους που ευλαβικά επιμελήθηκε ο στιχουργός Θοδωρής Τσιομάκος.

Ένα τραγούδι με την γνήσια λαϊκή φωνή του Βασίλη Τερλέγκα αφιερωμένο στους  αετούς της πολεμικής μας αεροπορίας που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα στους αιθέρες και μας προστατεύουν με το άγρυπνο βλέμμα τους να είναι παντού!

Μόνο τυχαία δεν είναι η συγκυρία της κυκλοφορίας που έρχεται ακριβώς την περίοδο όπου η χώρα βάλλεται από εξωτερικούς παράγοντες  και κάθε μέρα είναι μια πρόκληση.

Το δικό του μήνυμα δίνει ο Βασίλης Τερλέγκας με μεγάλο νόημα μέσα από το τραγούδι του

‘’Να τον φοβάσαι τον αετό,όταν το άδικο τον πνίγει

Να τον φοβάσαι τον αετό,για σ’ένα έναν κεραυνό μεσ’ τη ματιά του κρύβει’’

Σε μια σύντομη επικοινωνία που είχαμε με τον δημοφιλή ερμηνευτή μας ανέφερε τα εξής

Θα ήθελα με τα δικά μου όπλα,το τραγούδι και την σύνθεση,να ανυψώσω όσο φυσικά γίνεται το ηθικό των παιδιών μας που υπερασπίζονται αυτούς τους δύσκολους καιρούς τα εναέρια σύνορα της  χώρας μας . Να τον φοβάστε τον αετό λοιπόν ….

Ακούστε το τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί!


Νεότερη Παλαιότερη