Julie Massino - Magic | Νέα κυκλοφορία απο τη Spark Records

 


H Spark Records Greece παρουσιάζει με περηφάνια και ενθουσιασμό την εκρηκτική Julie Massino σε ένα δυναμικό Blues/Jazz τραγούδι με τίτλο «Magic». Η πολυδιάστατη και συγκλονιστική φωνή της απογειώνει τη μουσική αυτή παραγωγή, η οποία υπόσχεται, όπως άλλωστε υποδηλώνει και ο τίτλος της, να σας μαγέψει!

Η συνθέτρια Μαντίνεια Βάγγαλη και η στιχουργός Άννα Μοσχονίδου εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν αυτό το τραγούδι επιθυμώντας να συνεργαστούν με την ξεχωριστή αυτή ερμηνεύτρια, την οποία διακατέχει η συνέπεια, η μαγική φωνή και ο επαγγελματισμός.

Την ενορχήστρωση του κομματιού ανέλαβε ο ξεχωριστός μουσικός, Γιάννης Θάνος, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του Studio Ηχόμετρο, όπου και έγιναν όλες οι μουσικές διεργασίες της παραγωγής. Η μουσική επένδυση του τραγουδιού με σαξόφωνο έγινε από τον ξεχωριστό Φοίβο Μποζά και τις κιθάρες έπαιξε ο μαέστρος Αντώνης Παλαιός.

Σκηνοθέτης του official videoclip είναι ο Φραγκίσκος Κουλούρας και βοηθός σκηνοθέτη η Μαρία Διάκου. Τα γυρίσματα του videoclip πραγματοποιήθηκαν στο Upper Bistro (Όθωνος 10, Αθήνα).



Νεότερη Παλαιότερη