Γιάννης Πάριος | Επανέρχεται δισκογραφικά με ένα νέο διπλό CD!

 

Ο Γιάννης Πάριος, ο μεγάλος ερμηνευτής της αγάπης, επανέρχεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα προσφέροντάς μας ένα διπλό CD με τίτλο «Αχ Αγάπη… Αχ Έρωτα» σε συλλεκτική συσκευασία με είκοσι νέα τραγούδια, που έγραψε, συνέθεσε και τραγουδάει ο ίδιος.

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι ο Γιάννης Πάριος είναι και ένας σημαντικός δημιουργός, είτε στο στίχο είτε στη σύνθεση. Μεγάλες επιτυχίες έχει με γενναιοδωρία παραχωρήσει σε φίλους συναδέλφους του είτε έχει τραγουδήσει ο ίδιος.

Η ασύγκριτη όμως ποιότητα της φωνής του είναι αυτή που έχει επικρατήσει στη συλλογική μνήμη.

Σήμερα, ο Γιάννης Πάριος με την ωριμότητα των χρόνων, νιώθει την ανάγκη και την επιθυμία να εκφράσει τον δικό του συναισθηματικό κόσμο μέσα από την τέχνη της μουσικής που τον στοιχειώνει από παιδί, με καθολικό τρόπο.

Ίσως οι πρωτόγνωρες συγκυρίες της καθημερινότητας έδωσαν και τον χώρο και τον χρόνο για απολογισμό και περισυλλογή.

Είκοσι μουσικές ιστορίες που οι περισσότεροι απλοί άνθρωποι ζουν στη διάρκεια μιας ζωής, καρέ – καρέ στιγμές ευτυχίας, θλίψης, προσμονής και ελπίδας. Με άμεσο στίχο και ανεξίτηλες μελωδίες περνάνε οι εικόνες που πυροδοτούν τις ανθρώπινες σχέσεις.

Το άλμπουμ «Αχ Αγάπη… Αχ Έρωτα» του Γιάννη Πάριου θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Νεότερη Παλαιότερη