«Παιδί Του Χειμώνα» | Ο STAN Αντιπαριώτης κυκλοφορεί νέο τραγούδι και καινούργιο album!

 


Ο STAN Αντιπαριώτης επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουργιο τραγούδι και ένα νέο album στο οποίο συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες επιτυχίες του!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και δημιουργός υποδέχεται τη νέα χρονιά προσφέροντας στους πολυάριθμους και πιστούς θαυμαστές του το νέο τραγούδι «Παιδί Του Χειμώνα».

Το επερχόμενο single έχει δανείσει επίσης τον τίτλο του στο τέταρτο προσωπικό album του STAN Αντιπαριώτη.

Το τραγούδι «Παιδί Του Χειμώνα» και το ομότιτλο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσουν από την Icon Music Records και την Panik Records την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

Ο STAN Αντιπαριώτης ανακοίνωσε τα νέα δισκογραφικά βήματά του μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.

«Δεν ξέρω για σας, εμείς έχουμε μεγάλη χαρά γιατί σε λίγες μέρες, στις 15 Ιανουαρίου συγκεκριμένα, κυκλοφορεί το νέο single και album με τίτλο “Παιδί Του Χειμώνα”», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αποκάλυψε επίσης με μία ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram τους τίτλους των 11 τραγουδιών που θα περιέχει το νέο άλμπουμ του.

Το «Παιδί Του Χειμώνα» περιλαμβάνει το ομώνυμο τραγούδι και τα ήδη αγαπημένα τραγούδια «Να Ξαναρθείς», «Δεν Φταις Εσύ», «Όλα Θα Πάνε Καλά» σε συνεργασία με τον Διονύση Σχοινά, «Φταίει», «Ξημερώνει», «Δε Με Ξέρεις», «Κάτι Τέτοιες Νύχτες», «Τετράγωνα», «Τι Δεν Καταλαβαίνεις» και «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω» που κυκλοφόρησαν κατά μήκος των δύο προηγούμενων ετών και ξεχώρισαν στα ραδιόφωνα και στο YouTube.


Νεότερη Παλαιότερη