«Φτάνει Και Περισσεύει»: Μελίνα Ασλανίδου και Γλυκερία κυκλοφορούν τη συνεργασία τους

 


Η Μελίνα Ασλανίδου και η Γλυκερία τραγουδούν «Φτάνει Και Περισσεύει».

Δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες συναντούν μουσικά έναν σπουδαίο συνθέτη.

Η Μελίνα Ασλανίδου και η Γλυκερία ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Γιώργο Θεοφάνους και ερμηνεύουν το «Φτάνει Και Περισσεύει», ένα τραγούδι σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού.

Η Μελίνα Ασλανίδου με τη μοναδική χροιά της φωνής της μαγεύει το κοινό και τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, ενώ τα περισσότερα από αυτά αποτελούν πραγματικά διαχρονικά διαμάντια του σύγχρονου ρεπερτορίου.

Οι δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες, που μας έχουν γοητεύσει με μοναδικές συμπράξεις επί σκηνής, συναντιούνται ξανά δισκογραφικά μετά από έντεκα χρόνια, σε ένα ντουέτο με την ξεχωριστή σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους και τους εμπνευσμένους στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Το «Φτάνει Και Περισσεύει» μιλά για όσα ζούμε σήμερα και στέλνει μήνυμα δύναμης.

Το ντουέτο της Μελίνας Ασλανίδου και της Γλυκερίας συνοδεύεται από ένα μοναδικής αισθητικής music video. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Μανιώρος και το art direction ο Πάνος Σταυριανός.

Το «Φτάνει Και Περισσεύει» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.



Νεότερη Παλαιότερη