Η Ελένη Βιτάλη τραγουδάει «Και Σιγά Που Δεν Μπορείς»

 


Η Ελένη Βιτάλη παρουσιάζει ένα νέο single από την τελευταία δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Πέρασ’ Από Δω Η Ελένη;».

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού και η πιο ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με περισσότερα από πενήντα χρόνια ιστορίας στη μουσική, τραγουδάει με το μοναδικό μέταλλο της φωνής της «Και Σιγά Που Δεν Μπορείς».

Η Ελένη Βιτάλη για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει το λόγο που έχει χαρακτηριστεί ως «ζωντανός θρύλος» στον χώρο του Ελληνικού τραγουδιού.

Σε μουσική του Τάκη Σούκα και σε στίχους της Ελένης Φωτάλη, το τραγούδι «Και Σιγά Που Δεν Μπορείς» και συνεχίζει την παράδοση της συγκίνησης που προκαλεί η φωνή της Ελένης Βιτάλη.

«Νύχτωσε πάλι και σιγά που δε μπορείς, άδειασ’ η μέρα κι ένα βλέμμα σου δεν πήρα, έμαθα δίπλα σου, θα μάθω και χωρίς καλά το λεν: η ομορφιά δεν έχει μοίρα… Νύχτωσε πάλι και σιγά που θα φανείς, απ’ την παρτίδα της καρδιάς μου πήγες πάσο, ήμουνα ρούχο, δε με φόρεσε κανείς, ήμουν κορίτσι και κοντεύω να γεράσω…», τραγουδά η Ελένη Βιτάλη.

Το τραγούδι «Και Σιγά Που Δεν Μπορείς» περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Πέρασ’ Από Δω Η Ελένη;» που κυκλοφορεί σε CD, αλλά στις ψηφιακές πλατφόρμες και τις υπηρεσίες streaming από τη Walnut Entertainment.




Νεότερη Παλαιότερη