Γιώργος Δασκουλίδης- Σάκης Αρσενίου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

 


Τις δυνάμεις τους, ενώνουν ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σάκης Αρσενίου, και υπόσχονται, η διασκέδαση, να γίνει, καθαρά αντρική υπόθεση…

Οι δύο ερμηνευτές, που φέρουν τον τίτλο, των απόλυτων διασκεδαστών, έρχονται, από τις 10 Σεπτεμβρίου στο «Bodega», στο Περιστέρι, για να προκαλέσουν ντελίριο κεφιού, και να καθιερώσουν, το απόλυτο διασκεδαστήριο της πόλης. Αυτό που θα συμβεί φέτος στο νυχτερινό μαγαζί δεν έχει ξαναγίνει, και αναμφισβήτητα, θα αποτελέσει, το νέο hot spot, του γλεντιού, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Υπό την μαεστρία του Κώστα Μποσνάκη, και με ένα επιτελείο νέων, ταλαντούχων τραγουδιστών, στο πλευρό τους, ήδη ετοιμάζεται, το πιο ξεσηκωτικό πρόγραμμα, με την αυθεντική διασκέδαση, να έχει την τιμητική της.

 Τόσο ο Γιώργος Δασκουλίδης, όσο και ο Σάκης Αρσενίου, ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή, που ακόμα και στη φωτογράφιση για την αφίσα τους, δια χειρός του Θωμά Μπαχτσόγλου, δεν σταμάτησαν στιγμή, να δείχνουν το πόσο, απολαμβάνουν αυτή τη σύμπραξή τους, και το πόσο διασκεδάζουν, με αυτή τη συνεργασία.




Νεότερη Παλαιότερη