«Θα Σε Νικήσω»: Ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει με νέο τραγούδι – Πότε κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του με τον Γιώργο Θεοφάνους

 


Με ένα EP album θα επιστεγαστεί η συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα της σύμπραξής του με τον Γιώργο Θεοφάνους, μαζί με το επόμενο ραδιοφωνικό single του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα μας χαρίσει ακόμα μία γεμάτη ψυχή ερμηνεία, αποκαλύπτοντας το τρίτο κατά σειρά single από τη δισκογραφική συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους, το οποίο έχει τον τίτλο «Θα Σε Νικήσω».

Το «Θα Σε Νικήσω», ένα τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους  και σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, διαδέχεται για τον Γιάννη Πλούταρχο τις επιτυχίες «Περνάς Καλά» και «Μόνος Μου», που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay.

Το νέο single του Γιάννη Πλούταρχου θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Το «Θα Σε Νικήσω» δίνει τον τίτλο του και στο EP στο οποίο ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Συνολικά θα περιέχει 6 τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του ίδιου και του Θάνου Παπανικολάου, μεταξύ των οποίων τα ήδη γνωστά «Περνάς Καλά» και «Μόνος Μου» και το ομότιτλο «Θα Σε Νικήσω».

Το νέο EP του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Θα Σε Νικήσω» θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.

Νεότερη Παλαιότερη