«Το Σ’ Αγαπώ»: Ο Βαγγέλης Κακουριώτης παρουσιάζει μοναδικά το διαχρονικό ερωτικό τραγούδι

 


Ο Βαγγέλης Κακουριώτης φέρνει στο σήμερα ένα διαχρονικό ερωτικό τραγούδι.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μας λέει «Το Σ’ Αγαπώ» και παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι από την επερχόμενη νέα δισκογραφική του δουλειά, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Μετά το ξεχωριστό «Έχω Δικό Μου Θεό», ο πολυτάλαντος και αγαπητός καλλιτέχνης μας παρασύρει σε αισθαντικά μονοπάτια, φέρνοντας στο σήμερα το διαχρονικό ερωτικό τραγούδι «Το Σ’ Αγαπώ», που ερμήνευσε πρώτος ο Δημήτρης Κοργιαλάς το 2007.

Τη μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Κοργιαλάς και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου, ενώ τη φρέσκια ενορχήστρωση του τραγουδιού επιμελήθηκαν οι Arcade.

Το νέο single του Βαγγέλη Κακουριώτη συνοδεύεται από ένα τρυφερό music video, που εξιστορεί ένα ιδιαίτερο love story, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη.

«Μα εγώ είμ’ εδώ και σ’ αγαπώ χωρίς να ξέρω το “γιατί”, λίγο το φως μες στην καρδιά, μ’ αυτό το λίγο μου αρκεί, να έχω ένα λόγο για να πω, όταν γυρίσεις να σε δω, το “σ’ αγαπώ”, όπως κανείς, όπως κανείς δε σ’ το ‘χει πει…», τραγουδά ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Βαγγέλης Κακουριώτης συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο «YTON» δίπλα στον Νίκο Βέρτη και προετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες μουσικές στιγμές μέσα από το νέο του EP που θα αποκαλυφθεί προσεχώς.

«Το Σ’ Αγαπώ» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.




Νεότερη Παλαιότερη