Ταξιδιώτες Ψυχής | «Πόσο σε θέλω» κυκλοφόρησε το νέο τους τραγούδι

 


Κυκλοφορεί από την Real Music το νέο τραγούδι από το αγαπημένο pop – rock γκρουπ Ταξιδιώτες Ψυχής με γενικό τίτλο «Πόσο σε θέλω»

Οι Ταξιδιώτες Ψυχής δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 1998 από τον Παντελή Μακρή και τον Γιάννη Αμπατζόγλου, όταν και οι δύο ήταν έφηβοι. Στην οικογένεια των Ταξιδιωτών Ψυχής συμμετείχαν πολλοί και αξιόλογοι καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια.

Από την αρχή ξεκίνησαν να γράφουν τα δικά τους τραγούδια και έκαναν τα πρώτα τους Live στην Αλεξανδρούπολη και τις γύρω περιοχές. Αρκετά χρόνια αργότερα το 2008 κυκλοφόρησαν το Album

“Δεν θέλει λόγο η καρδιά ν’ αγαπά”, με το ομώνυμο τραγούδι – ντουέτο με τη Μάρω Λύτρα.

Με επιρροές από την ελληνική και ξένη Pop Rock σκηνή συνέχισαν να γράφουν τραγούδια μέχρι σήμερα και πραγματοποίησαν αρκετές Live εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το χειμώνα του 2020 ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με την Real Music με την κυκλοφορία του Χριστουγεννιάτικου τραγουδιού “Είναι Χριστούγεννα” ενώ επανήλθαν με δύο καινούρια τραγούδια με τίτλο “Όπως νιώθω εγώ” και “Ίδιο λάθος”.

Τώρα στην πιο ώριμη φάση της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Πόσο σε θέλω» στοχεύοντας Playlist ραδιοφώνων και djs.

Με δικό τους στούντιο πλέον στην Αλεξανδρούπολη (Waves Studio), ηχογραφούν συνεχώς νέο υλικό το οποίο θα μας παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα.Νεότερη Παλαιότερη