Ο George Tsokas και ο Nektarios Giannakopoulos ετοιμάζουν βαλίτσες για την Νότια Αφρική

 

Ο γνωστός Dj Γιώργος Τσόκας και ο τραγουδιστής Νεκτάριος Γιαννακόπουλος, θα ταξιδέψουν μέχρι την Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στο Γιοχάνεσμπουργκ για να διασκεδάσουν τους Έλληνες ομογενείς.

Οι δύο τους δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση που τους έκανε η Ελληνική Κοινότητα του Γιοχάνεσμπουργκ και έτσι την Παρασκευή 4 Μαρτίου θα βρεθούν κοντά στους Έλληνες της Νότιας Αφρικής για ένα πάρτυ άκρως Ελληνικό. 

Ο George Tsokas ξεκίνησε την πορεία του ως Dj το 2007. Σε μικρή ηλικία διακρίθηκε στο τραγούδι σε δυο πανηπειρωτικούς διαγωνισμούς. Από τότε τον συνδέει με τη μουσική μια σχέση πάθους... Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία Wide Music Records. 

Ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος είναι από την Πάτρα και είναι ένας από τους καλλιτέχνες που ανήκει στην Wide Music Records. Η μεγάλη του αγάπη, η μουσική, τον κέρδισε σε μικρή ηλικία, συμμετέχοντας σε χορωδίες και μουσικές διοργανώσεις. Σε ηλικία μόλις 17 ετών, έχοντας κάνει σπουδές φωνητικής ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά. Η δισκογραφική επιτυχία για τον Νεκτάριο Γιαννακόπουλο ήρθε με το τραγούδι «Καταστροφή» το οποίο του έδωσε το εισιτήριο για πολυάριθμα Lives σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επανεκτέλεση του γνωστού τραγουδιού «Το λουκέτο», άλλα και τα τραγούδια «Θα σου λείπω» και «Στο κόλπο».

Ο George Tsokas και ο Nektarios Giannakopoulos έχουν ταξιδέψει σε Γερμανία, Κύπρο, Βουλγαρία και άλλες χώρες προκειμένου να δώσουν λίγο από το άρωμα της Ελληνικής διασκέδασης. Μετά το Event στη Νότια Αφρική οι δυο τους έχουν δρομολογήσει εμφανίσεις σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Νεότερη Παλαιότερη