«Είναι Αγκαλιές»: Γιώργος Καραδήμος και Γιάννης Κότσιρας ενώνουν τις φωνές τους

 


«Ειν’ αγκαλιές που όταν πας, πίσω ποτέ  δε γυρνάς…» 

Ο Γιώργος Καραδήμος και ο Γιάννης Κότσιρας ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε ένα τρυφερό ντουέτο με τίτλο «Είναι Αγκαλιές».

Το τραγούδι αποτελεί προάγγελο του νέου άλμπουμ του Γιώργου Καραδήμου.

Οι δύο ερμηνευτές, καθένας εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική του σπουδαία διαδρομή, μας «μαγεύουν» με ένα τραγούδι για την αγκαλιά, τη χειραψία της καρδιάς που, παρά την απλότητά της, μπορεί και αγγίζει το πιο βαθύ μας «είναι».

Το «Είναι Αγκαλιές» είναι ένας ύμνος σε όλες εκείνες τις αγκαλιές που δεν ξεχνάμε ποτέ, ειδικά μετά και τα μέτρα αποστασιοποίησης των τελευταίων δύο ετών που έφερε στη ζωή μας η πανδημία.

Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Καραδήμος και τους στίχους ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Ο Γιώργος Καραδήμος αναφέρει σε μήνυμά του: «Νιώθω την υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σπουδαίο ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα που πολύ πρόθυμα μου έκανε την τιμή να μοιραστεί μαζί μου αυτό το τραγούδι». Γιάννη μου, ο τρόπος που ανταποκρίθηκες στην πρόταση μου να μοιραστούμε το «Είναι Αγκαλιές» με συγκίνησε πραγματικά, όπως και ο τρόπος που το ερμήνευσες»

«Οδυσσέα, σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή και τους υπέροχους «από καρδιάς» στίχους, καθώς είναι και η πρώτη φορά που συναντιόμαστε. Εύχομαι να είναι το έναυσμα για περισσότερα όμορφα τραγούδια. Θανάση Βασιλόπουλε, χωρίς εσένα το τραγούδι δε θα ήταν το ίδιο. Σε ευχαριστώ για την καθαρή ψυχή και τη φιλία σου», συνεχίζει.

«Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Γιώργο Αρσενάκο για την εμπιστοσύνη και τη μεγάλη αγκαλιά. Μυρτώ, Παναγιώτη, σας στέλνω άπειρη αγάπη όπως και σε όλη την αχτύπητη ομάδα της Panik!», καταλήγει.

Το «Είναι Αγκαλιές» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.
Νεότερη Παλαιότερη