Κώστας Μυτιληναίος | «Πρώτο πλάνο» κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι από την Real Music

 


 Κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία Real Music το νέο τραγούδι του ταλαντούχου ερμηνευτή Κώστα Μυτιληναίου με γενικό τίτλο «Πρώτο πλάνο».

Οι στίχοι είναι της Σοφίας Αργυροπούλου και η μουσική του σπουδαίου μαέστρου Γιάννη Κουρκουμέλη ενώ το τραγούδι συνοδεύεται από ένα πανέμορφο Videoclip σε σκηνοθεσία Νίκου Βλάχου.

Ο Κώστας Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Χαλκίδα. Βλέποντας οι γονείς του την κλίση του στην μουσική, στην ηλικία 7 ετών του αγόρασαν την πρώτη του κιθάρα και τον έγραψαν στο ωδείο Σκαλκώτα όπου και μέχρι την ηλικία 12 ετών  παρακολουθεί μαθήματα κλασικής κιθάρας και αρμονίας. Στα μετέπειτα χρόνια δημιουργώντας με άλλους μουσικούς μια υπέροχη μπάντα εμφανίζεται σε πολλές κανονικές εκδηλώσεις. Εκείνη την εποχή η γνωριμία του με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μιμή Πλέσσα ήταν το έναυσμα να ασχοληθεί πραγματικά με την μουσική. Έτσι έχοντας μαζί του τις συμβουλές και τη διδαχή αυτού του μεγάλου μουσικού συνθέτη ξεκινά την επαγγελματική του σταδιοδρομία ενώ ταυτόχρονα ξεκινά σπουδές στο ωδείο του Κώστα Γκλάβα στην μονωδία/ορθοφωνία/φωνητική. 

Μετά τη στρατιωτική του θητεία εμφανίζεται σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας και όχι μόνο με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής όπως με τον Βασίλη Τερλέγκα, τον Αλέκο Ζαζόπουλο, τον Άγγελο Διονυσίου, τον Στέλιο Διονυσίου, την Άντζελα Δημητρίου και πολλούς άλλους.

Στην καριέρα του έχει άλλες δύο δισκογραφικές δουλειές με τίτλο " Εγώ δεν μιλησα" σε στίχους Εύριπου και μουσική Άκη Δείξιμου και "Θα'μαι πάντα εκεί" σε στίχους Βασίλη Λύρη και μουσική Γιάννη Κουρκουμέλη

Η γνωριμία του με τον Πέτρο Βασιλειάδη φέρνει και την συνεργασία των δύο. 

Το τραγούδι "Πρώτο πλάνο" εγκαινιάζει την συνεργασία αυτή με την Real Music να αποτελεί την νέα του δισκογραφική στέγη όπου μαζί με τον παραγωγό του πλέον Πέτρο Βασιλειάδη σχεδιάζουν τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.
Νεότερη Παλαιότερη