Ο Όμιλος Λάσκου και οι «Investment Makers» επενδύουν και δίνουν δουλειά σε τουλάχιστον 1000 άτομα

Ο Γιάννης Λάσκος είναι ένας από τους δυνατούς επιχειρηματίες της νέας γενιάς με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και μεγάλη αφοσίωση στη δουλειά του και την οικογένεια του.

Η επέκταση του ομίλου από την εστίαση και τη βιομηχανία παραγωγής κρεατοσκευασμάτων, στον τομέα του τουρισμού, δείχνει να στέφεται με μεγάλη επιτυχία. Η ανακοίνωση από διευθυντικό στέλεχος του ομίλου είναι ενδεικτική της όλης προσπάθειας.

«Ο Όμιλος Λάσκου και οι Investment Makers επενδύουν στη δημιουργία ενός καταλύματος υψηλής ποιότητας και αισθητικής 20 σουιτών με ξεχωριστό cocktail bar και θέα την Ακρόπολη στην οδό Ερμού στο Θησείο.

Πρόκειται για το τρίτο ξενοδοχειακό μικρό boutique κατάλυμα του Ομίλου στο κέντρο, ενώ υπό κατασκευή βρίσκεται και ένα ξενοδοχείο, με target group φοιτητές(τύπου Hostel)κοντά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ταυτόχρονα ολοκληρώνεται σταδιακά η κατασκευή, σε συνεργασία με τους πολύ φίλους - κουμπάρους του και συνέταιρους Δ.Κ. και Μ.Σ. (Ιδιοκτητών μεγάλης αλυσίδας εστίασης), 6 αυτόνομων βιλών υψηλής αισθητικής και άνεσης στην Αγία Ειρήνη Κύθνου (ίσως το πιο κοσμικό σημείο του νησιού).Πρόκειται για μια επένδυση σε έκταση 90 στρεμμάτων με ελικοδρόμιο γήπεδα γκολφ ιδιωτικές πισίνες και άμεση πρόσβαση στη μαρίνα.

Τέλος η συγχώνευση του εργοστασίου παραγωγής κρεατοσκευασμάτων, 1200 τμ, meat makers, (plus meat) με τα 10 καταστήματα της μεγαλύτερης αλυσίδας ψητοπωλείων στα Βορειοανατολικά προάστια που αποτελούν ηγέτη του κλάδου δημιουργούν νέες προοπτικές εξέλιξης.

Αυτές δε οι επενδύσεις πρόκειται να δώσουν δουλειά σε περίπου 1000 άτομα σε μια δύσκολη και άκρως ανταγωνιστική εποχή».

Νεότερη Παλαιότερη