Οι Ταξιδιώτες Ψυχής παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι «Τον έλεγχο χάνω»

 


Κυκλοφορεί από την Real Music Greece το νέο τραγούδι από το αγαπημένο pop – rock γκρουπ Ταξιδιώτες Ψυχής με γενικό τίτλο «Τον έλεγχο χάνω»

Οι Ταξιδιώτες Ψυχής δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 1998 από τον Παντελή Μακρή και τον Γιάννη Αμπατζόγλου, όταν και οι δύο ήταν έφηβοι. Στην οικογένεια των Ταξιδιωτών Ψυχής συμμετείχαν πολλοί και αξιόλογοι καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια.

Από την αρχή ξεκίνησαν να γράφουν τα δικά τους τραγούδια και έκαναν τα πρώτα τους Live στην Αλεξανδρούπολη και τις γύρω περιοχές. Αρκετά χρόνια αργότερα το 2008 κυκλοφόρησαν το Album

“Δεν θέλει λόγο η καρδιά ν’ αγαπά”, με το ομώνυμο τραγούδι – ντουέτο με τη Μάρω Λύτρα.

Με επιρροές από την ελληνική και ξένη Pop Rock σκηνή συνέχισαν να γράφουν τραγούδια μέχρι σήμερα και πραγματοποίησαν αρκετές Live εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το χειμώνα του 2020 ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με την Real Music Greece με την κυκλοφορία του Χριστουγεννιάτικου τραγουδιού “Είναι Χριστούγεννα” ενώ επανήλθαν με καινούρια τραγούδια με τίτλο “Όπως νιώθω εγώ”, το “Ίδιο λάθος” και το «Πόσο σε θέλω» που έγινε ραδιοφωνική επιτυχία.

Τώρα στην πιο ώριμη φάση της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Τον έλεγχο χάνω» στοχεύοντας Playlist ραδιοφώνων και djs.

Με δικό τους στούντιο πλέον στην Αλεξανδρούπολη (Waves Studio), ηχογραφούν συνεχώς νέο υλικό το οποίο θα μας παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα μέσα από την δισκογραφική τους στέγη Real Music Greece

Το νέο τους τραγούδι «Τον έλεγχο χάνω» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.
Νεότερη Παλαιότερη