Η Χαρά Βέρρα σε νέο ολοκαίνουριο τραγούδι ! Την έκπληξη κάνει για μια ακόμη φορά η Real Music Greece με συνεργασία που συζητήθηκε στον χώρο και όχι μόνο!


Μια σημαντική λοιπόν εξέλιξη προέκυψε τις τελευταίες εβδομάδες και πραγματικά μας δείχνει πως μπορεί μια ομάδα λίγων αλλά ικανών ανθρώπων να αλλάξει τα δεδομένα σε έναν χώρο με ουσία και όχι απαραίτητα με υψηλά μπάτζετ κλπ δεδομένα!


Ο λόγος φυσικά για την νέα κυκλοφορία της δημοφιλούς και πασίγνωστης ερμηνεύτριας του λαϊκοδημοτικού τραγουδιού Χαράς Βέρρα που επέλεξε να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο <Θα κάνω αμαρτία> μέσα από την συνεχώς αναπτυσσόμενη δισκογραφική Real Music ,δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ασχέτως αποτελέσματος και έκβασης της συγκεκριμένης κυκλοφορίας σε νέους ανθρώπους να αναπτύξουν projects με καλλιτέχνες που έχουν να δώσουν πολλά ακόμα στην Ελληνική δισκογραφία με τρανό παράδειγμα τον Ζαφείρη Μελά όπου με επιμονή και υπομονή εξελίχθηκε σε τεράστια επιτυχία εκεί όπου άλλες ομάδες έκλειναν ερμητικά τις πόρτες!


Δυναμική κυκλοφορία σε στίχους Χρήστου Αναστασίου και μουσική Κώστα Κατιρτσίδη κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς του είδους ενώ εντυπωσιάζει εξίσου και σε δημοφιλείς πλέον πλατφόρμες όπως το tiktok.


Να ευχηθούμε και στις δύο πλευρές καλή επιτυχία και ευελπιστούμε σε πολλές ακόμα δουλειές ,η ομάδα του Voice Laikos εγκρίνει τις όμορφες συνεργασίες και παρουσιάζει το τραγούδι!
Νεότερη Παλαιότερη