Δημήτρης Γιώτης: Επιστρέφει νικητής με νέο τραγούδι-έκπληξη

 


Η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Γιώτη είναι πλέον γεγονός. Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε για κάποιους μήνες να απέχει από τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι.

Εντούτοις πλέον έχει αφήσει πίσω του το συγκεκριμένο πρόβλημα και είναι έτοιμος να κάνει δυναμικό come back τόσο στη δισκογραφία όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις.

Όντας φουλ ανανεωμένος ο γνωστός καλλιτέχνης μάς παρουσιάζει το νέο του single, που έχει τίτλο «Σε πόση ώρα φεύγεις;».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που αναμένεται να χορευτεί πολύ και στο οποίο ο Δημήτρης Γιώτης, που υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους του, δίνει τον καλύτερο ερμηνευτικό του εαυτό.

Το τραγούδι «Σε πόση ώρα φεύγεις;» αποτελεί τον προπομπό του νέου CD του δημοφιλούς λαϊκού ερμηνευτή, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Σε αυτό θα υπάρχουν τραγούδια των Χρήστου Νικολόπουλου, Κυριάκου Παπαδόπουλου, Ηλία Φιλίππου, Γιάννη Φρασέρη, Μπάμπη Παπαφιλιππάκη, με τον Δημήτρη Γιώτη να έχει γράψει κι αυτός κάποια από αυτά.

Όπως προαναφέραμε ο Δημήτρης Γιώτης, εκτός από τη δισκογραφία, επιστρέφει δυναμικά και στις ζωντανές εμφανίσεις.

Επί πολλά χρόνια είχε γυρίσει κάθε… σπιθαμή της Ελλάδας καθώς και πολλές χώρες του εξωτερικού, χαρίζοντας στους θαυμαστές του μοναδικές νύχτες κεφιού.

Αυτό αναμένεται να κάνει και τώρα, αρχίζοντας μάλιστα το διήμερο του Πάσχα τις εμφανίσεις του από τη Μύκονο, οι οποίες στέφθηκαν με τεράστια επιτυχία, αφού οι βραδιές στο μαγαζί που εμφανίστηκε ήταν sold out.

To νέο τραγούδι του Δημήτρη Γιώτη συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ, η σκηνοθεσία του οποίου έγινε από τον Σπύρο Μακρή.

Το «Σε πόση ώρα φεύγεις;» κυκλοφορεί από την Orion Music.

https://www.youtube.com/watch?v=DpqUUwEgeb0

 

Νεότερη Παλαιότερη