Κλέφτικο: Έτσι θα επισκεφτείτε τον απόλυτο προορισμό της Μήλου

Η εταιρία Summer Stories Rent a Boat σας υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία σε έναν, πραγματικά μοναδικό προορισμό.

Μετά από σχετική έρευνα, διαπιστώσαμε ότι ο μόνος τρόπος να επισκεφθούμε το περιβόητο Κλέφτικο, ήταν μέσω θαλάσσης. Καταλήξαμε λοιπόν, να νοικιάσουμε, με μικρό κόστος, ένα μικρό σκάφος χωρίς δίπλωμα και δεν απογοητευτήκαμε. Ο Περικλής μας υποδέχτηκε με χαρά στην παραλία της Φυριπλάκας και μας πρότεινε την καλύτερη διαδρομή, όντας ντόπιος. Έτσι, μετά από μια γρήγορη εκπαίδευση εν πλω, ξεκινήσαμε το ταξίδι μας. Αρχικά, επισκεφτήκαμε την παραλία του Γέροντα, μια μικρή παραλία με καταγάλανα νερά στην οποία κολυμπήσαμε πραγματικά μόνοι μας, καθώς είναι προσβάσιμη μόνο δια θαλάσσης. 

Μετά από λίγα λεπτά φτάσαμε στο μαγευτικό Κλέφτικο, που δικαίως αποκαλούν ως "Μετέωρα των Κυκλάδων".  Τα νερά ήταν καταγάλανα και οι σπηλιές προς εξερεύνηση ατελείωτες, όπως ακριβώς μας είχαν πει, γι' αυτό εξάλλου αποτέλεσε και ορμητήριο πειρατών. Αφού περάσαμε αρκετή ώρα εξερευνώντας το Κλέφτικο, σειρά είχε η σπηλιά της Συκιάς λίγα μίλια πιο μακριά. Καμία φωτογραφία δεν αντικατοπτρίζει την άγρια ομορφιά της. Μπαίνοντας από μια μικρή είσοδο αντικρύζει κανείς μια τεράστια άσπρη σπηλιά, χωρίς οροφή! Ρίξαμε άγκυρα κοντά στην παραλία και αφού κολυμπήσαμε αρκετά χαζεύοντας τον βυθό, ο οποίος ήταν γεμάτος πολύχρωμες πέτρες, επιχειρήσαμε να ανέβουμε στα βράχια από όπου βγάλαμε τέλειες φωτογραφίες. Ύστερα αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω, αφού είχαμε περάσει όλη την ημέρα μας στις καλύτερες παραλίες του νησιού. 

Αδιαμφισβήτητα ήταν η καλύτερη μέρα μας στο νησί και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Απίστευτη ημέρα, μαγικές εικόνες και αναμνήσεις για μια ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://www.summerstories.gr

Νεότερη Παλαιότερη