Μιχάλης Θεοδοσίου «Πονάνε τα καλά παιδιά»: Ένα γνήσιο λαικό ζεϊμπέκικο η νέα του μουσική πρόταση

Ο ταλαντούχος Μιχάλης Θεοδοσίου μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο "Πονάνε τα καλά παιδιά" σε στίχους και μουσική του Ανδρέα Μπεσίρη και σε ενορχήστρωση του Κώστα Μποσνάκη. Πρόκειται για ένα γνήσιο λαϊκό ζεϊμπέκικο που υμνεί τον έρωτα, τον χωρισμό, και το αφιερώνει, σε όλα τα καλά παιδιά που πονούν από μία αγάπη, που δεν είχε happy end.

Η συνεργασία των δυο καλλιτεχνών ξεκίνησε το 2015 κυκλοφορώντας το "Γράψε λάθος" έπειτα ακολούθησαν το 2017 η “Πιτσιρικά” και τέλος η 'Απουσία" το 2018. Αξιοσημείωτη είναι και η συνεργασία του με τον δημιουργό τεράστιων επιτυχιών Ηλία Φιλίππου το 2012 με δυο τραγούδια το "έρχονται στιγμές" και το "Έλα νύχτα φύγε νύχτα" σε μουσική του Harry K.

Ο Μιχάλης Θεοδοσίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο από Κύπριους γονείς. Προερχόμενος από μουσική οικογένεια καθώς ο πατέρας του είναι γνωστός μουσικός της Αγγλίας και της Κύπρου αποφάσισε από πολύ μικρή ηλικία ότι θα ασχοληθεί με τη μουσική επαγγελματικά πάντα υπό την καθοδήγηση του αγαπημένου του πατέρα. Η πρώτη του επαφή με μουσικό όργανο πιο συγκεκριμένα το βιολί, ήταν στην ηλικία των 3 ετών. Έπειτα ακολούθησαν τα τύμπανα, το πιάνο, η κιθάρα και το μπουζούκι. Σπούδασε μουσική τεχνολογία στο Λονδίνο.

Ο Μιχάλης Θεοδοσίου πάντα ανήσυχος καλλιτεχνικά επιμελήθηκε και το videoclip του τραγουδιού που κυκλοφορεί από το All Greek Songs. Ένα καλό παιδί της μουσικής βιομηχανίας που κάνει δεκάδες LIVE σε Ελληνικά event και όχι μόνο και είναι πάντα ενημερωμένος για τις μουσικές τάσεις στην Ελλάδα αλλά και τα ακούσματα που το κοινό αγαπά να ακούει και να διασκεδάζει.

Ακούστε εδώ το νέο του single:

Νεότερη Παλαιότερη