Δημήτρης Γιώτης: Σε καλοκαιρινή συνεργασία-έκπληξη με την Κατερίνα Στανίση

Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής, Δημήτρης Γιώτης, έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα υγείας, που τον κράτησε εννέα μήνες μακριά από τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες, επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ στο καλοκαιρινό ΕΜΠΑΤΗ north stage!

Από τις 16 Ιουνίου και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 10 Αυγούστου (σ.σ.: στη συνέχεια θα ξεκινήσει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο) ο δημοφιλής τραγουδιστής θα μας διασκεδάζει σε ένα εξαιρετικό χώρο μέσα στο πράσινο, που δεν είναι άλλος από αυτόν που έφτιαξε ο επιχειρηματίας Νίκος Σπυρίδων στην Γέφυρα της Βαρυμπόμπης (Κηφισιά).

Μια από της μεγαλύτερες κύριες του λαϊκού τραγουδιού η Κατερίνα Στανίση, η οποία έχει κλέψει την παράσταση εφέτος στο «Just the 2 of Us», θα ηγείται του σχήματος, με τον Δημήτρη Γιώτη να παίρνει βασικό μέρος του προγράμματος!

Μαζί τους θα εμφανίζεται ο Κυριάκος Κυανός, ενώ το σχήμα θα πλαισιώνει μία πλειάδα νέων τραγουδιστών.

Ο Δημήτρης Γιώτης πρόσφατα επέστρεψε και στη δισκογραφικά, παρουσιάζοντας το νέο του single, με τίτλο «Σε πόση ώρα φεύγεις;», το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, καθώς ο κόσμος το αγκάλιασε με το… καλημέρα.

Το τραγούδι «Σε πόση ώρα φεύγεις;», που είναι σε στίχους και μουσική του ίδιου του ερμηνευτή, αποτελεί τον προπομπό του νέου CD του, το οποίο θα ονομάζεται «4 εποχές» και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Σε αυτό θα υπάρχουν τραγούδια των Χρήστου Νικολόπουλου, Κυριάκου Παπαδόπουλου, Ηλία Φιλίππου, Γιάννη Φρασέρη, Γιάννη Κερμανίδη, Μπάμπη Παπαφιλιππάκη, με τον Δημήτρη Γιώτη να έχει γράψει κι αυτός κάποια από αυτά.

 

Νεότερη Παλαιότερη