Γιάννης Φιόλλας : Εντυπωσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Χιλιάδες σκέψεις»

Ο πολλά υποσχόμενος, ανερχόμενος στην ελληνική μουσική σκηνή, τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Γιάννης Φιόλλας, μόλις οπτικοποίησε το καινούριο του τραγούδι «Χιλιάδες Σκέψεις».

«Χιλιάδες σκέψεις
περνάνε απ' το μυαλό μου
και τίποτα δεν κάνω
μονάχα κάθομαι φιλοσοφώ
και το χρόνο μου χάνω»


Το τραγούδι αποτελεί δική του δημιουργία, αφού ο ίδιος έχει συνθέσει τη μουσική και έχει γράψει τους στίχους. Την παραγωγή έχει κάνει η εταιρεία που συνεργάζεται, η ICON MUSIC. Είναι ένα τραγούδι δυναμικό, που συνδυάζει τους παραδοσιακούς/νησιώτικους ήχους με τους σύγχρονους ποπ, ροκ. Το στοιχείο που τον διακρίνει είναι η χρήση του μουσικού οργάνου της Βιολόλυρας, που φέρνει ένα ξεχωριστό ηχόχρωμα στην ελληνική δισκογραφία.

Το εντυπωσιακό video clip έχει γυριστεί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με πανοραμικά πλάνα από την πόλη και επίκεντρο την εμβληματική Ακρόπολη. Το video clip σκηνοθέτησε ο Μάνος Δεδεβέσης.

Τον Ροδίτη καλλιτέχνη γνωρίσαμε το 2022 μέσα από την εμφάνιση του στο τηλεοπτικό σόου, X- factor, όπου με τη ερμηνεία του τραγουδιού «ο ακροβάτης» συγκίνησε κριτές και κοινό. Ο Γιάννης Φιόλλας είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει να μας προσφέρει παρόμοιες συγκλονιστικές ερμηνείες.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Νεότερη Παλαιότερη