Ηράκλεια 2023: Η εντυπωσιακή παρουσία της Πέγκυς Ζήνα και οι ευχές της στον Λορέντζο Γκρέτσα!

 


Με επιτυχία κύλησε το πρώτο Σαββατοκύριακο του πολιτιστικού φεστιβάλ «Ηράκλεια 2023», το οποίο διοργανώσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

«Ποδαρικό» στο μεγάλο αυτό φεστιβάλ, που για πρώτη φορά διεξάγεται μέσα στο Κτήμα Φιξ ως δημοτικό πάρκο, έκανε το περασμένο Σάββατο η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, Πέγκυ Ζήνα, ενώ μία ημέρα αργότερα πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάγεψε τους επισκέπτες του φεστιβάλ, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες της, σε μία βραδιά με αρκετό κέφι.

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο ερμηνευτής, Λορέντζος Γκρέτσας, στον οποίο μάλιστα η Πέγκυ Ζήνα ευχήθηκε καλή επιτυχία, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, καθώς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος δήλωσε: «Τα φετινά Ηράκλεια έχουν μια διαφορετική νότα, καθώς χρειάστηκαν να περάσουν 40 χρόνια για να ζήσουμε στο Κτήμα Φιξ αυτές τις μοναδικές στιγμές.
Στο πάρκο μας , ήρθαν και διασκέδασαν με την οικογένεια τους χιλιάδες συμπολίτες μας, παρακαλουθώντας τη μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα.

Το φετινό φεστιβάλ φέρει την υπογραφή της δημοτικής αρχής και ειδικότερα του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου.

Με όραμα και κυρίως θέληση θα πορευτούμε στο προσεχές μέλλον σε ανάλογες μεγάλες πολιτιστικές βραδιές που θα δώσουν χαρά και υπερηφάνεια στους δημότες του Ηρακλείου Αττικής».

Το πρόγραμμα των φετινών Ηρακλείων συνεχίζεται από την επόμενη Παρασκευή (8/9) με τη συναυλία του Θανάση Πολυκανδριώτη και της Πίτσας Παπαδοπούλου.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί λαϊκή βραδιά με τον Μπάμπη Τσέρτο, ενώ μία ημέρα αργότερα (Κυριακή 10/9) τη μουσική σκυτάλη παίρνουν η Ζωή Τηγανούρια και η Μπέσσυ Αργυράκη.

Ώρα έναρξης για όλες τις συναυλίες έχει προγραμματιστεί στις 20.00, με δωρεάν είσοδο για όλους.

Νεότερη Παλαιότερη