Ηλιάννα Ζέρβα: Ξεπέρασε στο TikTok τις 5 εκατ. προβολές σε λίγα 24ωρα με ένα ζεϊμπέκικο!

 


Μία από τις ταλαντούχες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, η Ηλιάννα Ζέρβα επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία με ένα ζεϊμπέκικο, καταφέρνοντας να κλέψει την παράσταση με το… καλημέρα.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια διασκεύασε το τραγούδι «Μην ανάβεις το φως», το οποίο είναι σε μουσική του Νίκου Βασιλοπούλου και στίχους του Τάκη Λιβανού, έχοντας καταφέρει να σημειώσει εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες βίντεο στην πλατφόρμα του TikΤok.

Κοινώς έχει προκαλέσει πάταγο στα social media, δίνοντας έτσι μια ώθηση στην ερμηνεύτρια, με τον κόσμο να αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο την αγάπη που της τρέφει.

Λίγα λόγια για την Ηλιάννα Ζέρβα

Η Ηλιάννα Ζερβα έχει μουσικό «αίμα».

Αν και της πήρε χρόνια να καταλάβει, ότι ήταν γεννημένη ερμηνεύτρια, όπως και η μαμά της, που είχε υπάρξει μία μεγάλη κυρία του πενταγράμμου, αφήνοντας προ δεκαετιών, την καριέρα για χάρη της οικογένειας, κατάφερε να βρει, τον μουσικό της δρόμο!

Έχει σταθερή ανοδική πορεία στον χώρο του πενταγράμμου και η ερμηνεία της στο τραγούδι «Μην ανάβεις το φως» αποδεικνύει τις ερμηνευτικές της δυνατότητες.

Η επιλογή του εν λόγω τραγουδιού ανήκει στον συνεργάτη της, ο οποίος θεώρησε ότι ταιριάζει στη φωνή της απόλυτα.

Μάλιστα το συγκεκριμένο τραγούδι άρεσε και στην ίδια πάρα πολύ γιατί δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ στο παρελθόν ένα ωραίο ζεμπέκικο.

Έτσι η Ηλιάννα και η ομάδα της πήραν τα δικαιώματα του τραγουδιού και προχώρησαν σε αυτήν την όμορφη διασκευή, που έγινε με την αρωγή της ορχήστρας της σε παραγωγή του Χρήστου Ρουπακιά στο στούντιο του ίδιου και του Τάκη Αργυρίου.
 

Νεότερη Παλαιότερη