Στάθης Αγγελόπουλος: «Στο Aristotle Πειραιά τις Τετάρτες γινόμαστε όλοι μια παρέα»

 


Από το Σούνιο, την Πάρο, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη, έρχονται για να ακούσουν τον Στάθη Αγγελόπουλο οι fans του τραγουδιστή στο πειραιώτικο στέκι.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος σαν μύστης της νυχτερινής διασκέδασης, γνωρίζει καλά πώς να ξεσηκώνει τον κόσμο. Επισκέπτεται κάθε τραπέζι, ο κόσμος γίνεται μια παρέα και τραγουδάει μαζί του, σηκώνει το κέφι στα ύψη με τη γνήσια λαϊκή φωνή του, ώστε τα λουλούδια και οι ακριβές σαμπάνιες πάνε και έρχονται στο Aristotle Πειραιάς κάθε Τετάρτη βράδυ.

Μας θυμίζει τις καλές στιγμές από την παλιά ζωντανή νύχτα της Αθήνας. Ο κόσμος διασκεδάζει και χορεύει μέχρι το πρωί και ας ξημερώνει η Πέμπτη!

Ερμηνεύει τις δικές του μεγάλες επιτυχίες, τις αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα του Μανώλη Αγγελόπουλου, τραγούδια άλλων καλλιτεχνών καινούρια και παλιότερα, αλλά και κάθε παραγγελιά που θα ζητήσουν οι πελάτες ακόμη και α καπέλα αν η ορχήστρα δεν είναι προετοιμασμένη για κάποιο από τα τραγούδια που επιθυμούν.

Κάτι καλό γίνεται τις Τετάρτες στο Aristotle Πειραιάς και όπως λέει και ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξη του στο Κανάλι Ένα 90,4 FM “Στο Aristotle τις Τετάρτες γινόμαστε όλοι μια παρέα”.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος εμφανίζεται κάθε Τετάρτη βράδυ μαζί με τη Χριστίνα Μαραγκόζη στο Aristotle Πειραιάς.

Τα διαδοχικά sold out χαρακτηρίζουν δικαιολογημένα επιτυχημένη την καλλιτεχνική συνύπαρξη των δύο ερμηνευτών στο Aristotle.

Ο επιχειρηματίας & ιδιοκτήτης του Aristotle Δημήτρης Μεσούλας
Το πιο διασκεδαστικό, το πιο εκπληκτικό Live στο Aristotle Piraeus!

Μαζί τους τραγούδι και κιθάρα ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Μας ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους με θέα το όμορφο λιμάνι του Πειραιά!

Μαζί της οι μουσικοί:
*ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ Παναγιώτης Τερζίδης
*ΠΛΗΚΤΡΑ Ερμής Ζεκίρης Ermis Zekiris
*ΤΥΜΠΑΝΑ Σπύρος Θεοδούλου
*ΜΠΑΣΟ Γιάννης Σώκιαλης John Sokialis
Μη το χάσετε !!

Νεότερη Παλαιότερη