Έφη Κοντού: Μάγεψε η τελευταία μούσα του Γιώργου Ζαμπέτα στην εκπομπή-αφιέρωμα για τον εμβληματικό δημιουργό!

Αφιερωμένη σε έναν μεγάλο δημιουργό, που προσέφερε όσο λίγοι στο λαϊκό τραγούδι, ήταν η εκπομπή «Νύχτα στάσου», το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή που παρουσιάζουν ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Μελίνα Ασλανίδου, ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο Γιώργο Ζαμπέτα, ο οποίος μπορεί να έφυγε από τη ζωή πριν 32 χρόνια, ωστόσο είναι (και θα είναι πάντα) εδώ μέσα από τα τραγούδια-διαμάντια που μας χάρισε.

Σε αυτή την υπέροχη μουσική βραδιά για τον σπουδαίο μουσικό, performer, ερμηνευτή και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού μάγεψε η τελευταία μούσα του Ζαμπέτα, η Έφη Κοντού.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Ζαμπέτα, ο οποίος υπήρξε δάσκαλος και μέντοράς της και ήταν από τους ανθρώπους που πίστεψαν όσο λίγοι στην αξία της.

Παράλληλα η Έφη Κοντού τραγούδησε και το τραγούδι «Τ' Αγόρια», το οποίο είχε ξεχωρίσει στον δίσκο της με δημιουργίες του αείμνηστου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκίνηση στην εκπομπή ήταν διάχυτη, καθώς όλοι θυμήθηκαν ιστορίες και παλιές αγαπημένες στιγμές τους με τον πληθωρικό Γιώργο Ζαμπέτα, ο οποίος έγραψε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο λαϊκό τραγούδι και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας μέσα από τα τραγούδια του.

  

Νεότερη Παλαιότερη