«Διόδια»: Το νέο τραγούδι της Χαράς Βέρρα κυκλοφορεί από την Real Music Greece

 


Η Χαρά Βέρρα αποτελεί βαρόμετρο για την Ελληνική δισκογραφία καθώς και για την λαϊκή και Δημοτική μουσική μας παράδοση!

Το τελευταίο διάστημα κάνει σημαντικές δισκογραφικές συνεργασίες με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ένα από αυτά είναι το Medley "Αγαπημένα Vol.1" κατά πολλούς το καλύτερο  που κυκλοφόρησε για το 2023 με 13 μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος και συνολικής διάρκειας που αγγίζει τη μισή ώρα πράγμα που καθιστά την προσπάθεια αυτή ως επίτευγμα και ανεβαίνει σε δημοφιλεία καθημερινά με αμείωτη ένταση!

Αυτή τη φορά η κορυφαία στο είδος της Χαρά Βέρρα κάνει την έκπληξη και μας χαρίζει ένα αμιγώς λαϊκό τραγούδι σε στίχους Σωτήρη Κόρδα και μουσική Γιάννη Αργυρού με τίτλο "Διόδια"

Πρόκειται για ένα βιωματικό τραγούδι που εξιστορεί τον έρωτα ενός ανθρώπου και τις συνθήκες που επικρατούν όταν αναγκάζεται να βρίσκεται μεταξύ δυο εκ διαμέτρου αντίθετα πόλεων δίνοντας έμφαση στα "Διόδια" που μεσολαβούν ώστε να φτάσει στον προορισμό του με σκοπό να εκπληρωθούν κάποιες ατομικές επιθυμίες.

Η κυκλοφορία συμπληρώνεται με ένα πολύ όμορφο Videoclip του σκηνοθέτη Ado Sarmas και ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του κερδίζει κοινό θαυμαστές!

Το μουσικό αυτό ταξίδι φέρει την σφραγίδα και την αξιοπιστία της Real Music Greece και είναι διαθέσιμο στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη και στο επίσημο κανάλι της εταιρίας στο Youtube.Νεότερη Παλαιότερη