«Οι Άνθρωποι Αλλάζουν»: Ο Νίκος Κουρκούλης επιστρέφει με νέο τραγούδι

 


Ο Νίκος Κουρκούλης επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο τραγούδι «Οι Άνθρωποι Αλλάζουν».

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, δύο δημιουργοί που έχουν υπογράψει αμέτρητες επιτυχίες, συναντήθηκαν μουσικά μετά από καιρό με τον Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίον τους συνδέουν πολλά και μεγάλα τραγούδια.

«Κάποιες Νύχτες Με Φεγγάρι», «Κίνδυνος», «Μέρα Με Τη Μέρα», «Μια Νύχτα Στον Παράδεισο», «Παίζεις Με Τη Φλόγα», «Πάρε Με», «Σ’ Αγαπάω Όσο Ποτέ», «Σε Περιμένω», «Τα Παιδιά Των Φαναριών», «Της Ζωής Μου Τα Φεγγάρια», «Τόσα Δειλινά», είναι μερικές μόνο από τις επιτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει μαζί.

Το αποτέλεσμα της επανασύνδεσης τους είναι το νέο τραγούδι «Οι Άνθρωποι Αλλάζουν», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Ηλία Φιλίππου.

Ο Νίκος Κουρκούλης παρουσίασε για πρώτη φορά το «Οι Άνθρωποι Αλλάζουν» πριν την κυκλοφορία του κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής του στην τηλεοπτική εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega».

Το «Οι Άνθρωποι Αλλάζουν» δεν είναι ένα αποκλειστικά ερωτικό τραγούδι, έχει μέσα του τη πεμπτουσία της δημιουργίας που είναι η αγάπη, αλλά έχει κι έναν προβληματισμό και μία περιγραφή της σημερινής κατάστασης που υπάρχει στον κόσμο από πλευράς ανάμεικτων συναισθημάτων.

«Οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλάζουν δρόμο οι καρδιές, στα δύσκολα και στις χαρές, εγώ θα ‘μαι κοντά σου… Οι άνθρωποι αλλάζουν, τελειώνουν τα αισθήματα, να μη φοβάσαι τίποτα, εγώ θα ‘μαι κοντά σου…», τραγουδά ο Νίκος Κουρκούλης.

Κυκλοφορεί από την Prime Productions.




Νεότερη Παλαιότερη