Ο Ηλίας Βρεττός ταξιδεύει «Από Το Χθες Στο Σήμερα» με νέο άλμπουμ

 


Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει ένα νέο ψηφιακό άλμπουμ και μοιράζεται μαζί μας αγαπημένα τραγούδια, τα οποία φέρνει με το ξεχωριστό του τρόπο «Από Το Χθες Στο Σήμερα».

Μετά την επιτυχία «Τον Άνθρωπο Τον Λάθος», ο ταλαντούχος και αγαπημένος καλλιτέχνης μας μαγεύει ξανά μέσα από τις ξεχωριστές ερμηνείες του σε διαχρονικά και επιτυχημένα κομμάτια από διάφορα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου.

Με το άλμπουμ «Από Το Χθες Στο Σήμερα» ο Ηλίας Βρεττός μας χαρίζει ένα μοναδικό ταξίδι.

Πλαισιωμένος από τους μουσικούς του, μας κάνει να αγαπήσουμε ξανά οκτώ λατρεμένα τραγούδια, αυτή τη φορά με τη δική του ερμηνευτική υπογραφή.

Μεταξύ τους το «Πού Θα Πας» σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Ναταλίας Γερμανού, το «Ας Εκτεθώ» σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Χάρη Ρώμα, το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς» με την υπογραφή του Γιώργου Σαρρή, το «Να Προσέχεις» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Νίκου Σαρρή, το «Είπες» σε μουσική και στίχους των Εκείνος & Εκείνος και του Γρηγόρη Μυλωνά, το «Έχεις Τον Τρόπο» σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Γιάννη Μπαγουλή, το «Απόψε Είσαι Εδώ» σε μουσική Τάσου Παναγή και στίχους Χρήστου Καντζέλη και το «Ένιωσα» με την υπογραφή του Βασίλη Καρρά.

«Η νέα μου δισκογραφική δουλειά μόλις κυκλοφόρησε. Πολύ ιδιαίτερη δουλειά για εμένα, καθώς τα τραγούδια που περιλαμβάνει είναι όλα πολύ αγαπημένα μου εδώ και χρόνια…», γράφει ο Ηλίας Βρεττός στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς που μας έδωσαν την άδειά τους για να βάλω την “ανάσα” μου στις ήδη μεγάλες επιτυχίες τους και σε όλους τους συνεργάτες μου που δούλεψαν με ψυχή για αυτό που από σήμερα γίνεται… δικό σας. Θέλω πολύ να μου πείτε πώς σας φαίνεται», προσθέτει.

Το άλμπουμ «Από Το Χθες Στο Σήμερα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Νεότερη Παλαιότερη