«Δεν Θέλω Να Βλέπω Κανένα»: Ο Σάκης Αρσενίου επιστρέφει με νέο τραγούδι

 


Το νέο τραγούδι του Σάκη Αρσενίου ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα.

Ο Σάκης Αρσενίου κάνει ένα δυνατό δισκογραφικό comeback με ένα τραγούδι – έκπληξη.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής από τη Θεσσαλονίκη επιστρέφει με κεκτημένη ταχύτητα από το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο «Μια Συγγνώμη Δεν Φτάνει», που είχε την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη στους στίχους.

Ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του, παρουσιάζει το νέο του single, που έχει τίτλο «Δεν Θέλω Να Βλέπω Κανένα».

Τη μουσική στο νέο τραγούδι του Σάκη Αρσενίου, ο οποίος αυτό το διάστημα εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο «Bodega Live», έχει γράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής, ενώ ο Βασίλης Δήμας υπογράφει τους στίχους του. Την παραγωγή του single έχει επιμεληθεί ο Ανδρέας Γιατράκος.

Το τραγούδι «Δεν Θέλω Να Βλέπω Κανένα», που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη.

«Δεν θέλω να βλέπω κανένα, τέλειωσαν όλα για μένα από τη στιγμή που σε είδα να φεύγεις και απλά να γυρίζεις σελίδα… Δεν θέλω να βλέπω κανέναν, τηλέφωνα θα χω κλεισμένα και δεν θα με βρίσκει κανείς, εγώ πάει χάθηκα αν δεν φανείς…», τραγουδά ο Σάκης Αρσενίου.

Το νέο τραγούδι του Σάκη Αρσενίου κυκλοφορεί από τη Sonar Music.




Νεότερη Παλαιότερη