«Άμα Φύγω»: Καίτη Γαρμπή και Φοίβος κυκλοφορούν το νέο τραγούδι τους – Το μήνυμα για τις γυναίκες

 


Ακούστε το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή με την υπογραφή του Φοίβου.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος συνεχίζουν την επιτυχημένη δισκογραφική τους σύμπραξη και μας χαρίζουν ακόμα ένα δυναμικό hit με το «Άμα Φύγω».

To «Άμα Φύγω» είναι ένα δυναμικό τραγούδι, γεμάτο με ρυθμό και την εκρηκτική χημεία της Καίτης Γαρμπή και του Φοίβου, που ακούγεται δυνατά και θα αφιερωθεί πολύ.

Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που σκηνοθέτησε ο Alex Konstantinidis, με την «ντίβα της καρδιάς μας» να πρωταγωνιστεί και να κλέβει τις εντυπώσεις με το μοναδικό ταπεραμέντο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καίτη Γαρμπή έχει συμπεριλάβει στο music video ένα μήνυμα για όλες τις γυναίκες.

Το «Άμα Φύγω» συνεχίζει το σερί των επιτυχιών που μας χαρίζουν η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος με το δισκογραφικό τους reunion.

Προηγήθηκαν τα singles «Ήλιος Δεν Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα», «Κορμιά Χαμένα» και «Σ’ Όποιον Αρέσω», καθώς και τα επιτυχημένα ντουέτα της Καίτης Γαρμπή σε τραγούδια που της έχει γράψει ο Φοίβος με καταξιωμένους άντρες συναδέλφους της, όπως το «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά, το «Η Πατρίδα Μου» με τον Χρήστο Μάστορα και το «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των εμφανίσεών της σε ένα από τα πιο ιστορικά clubs της Αθήνας, την «Αυτοκίνηση», μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, τους Alcatrash και τον Δημήτρη Σχοινά.

To «Άμα Φύγω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.




Νεότερη Παλαιότερη