Η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης πόζαραν ως Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ

Η Ευρυδίκη και ο σύζυγός της, Μπομπ Κατσιώνης, πόζαραν ως Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ, για τις ανάγκες φωτογράφισης  για το νέο τεύχος του free press Xodos.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια, Eυρυδίκη και ο σύζυγός της, Μπομπ Κατσιώνης αναβίωσαν τη φωτογραφία της αφίσας της ταινίας που απέσπασε όσκαρ «A star is born» και μιμήθηκαν το θρυλικό κινηματογραφικό ζευγάρι με μεγάλη επιτυχία. «When Bob met Evridiki» σημειώνεται πάνω στη φωτογραφία τους και οι θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν.

Το αγαπημένο ζευγάρι κάνει πιστή αναπαράσταση της σκηνής, όπου η Lady Gaga κάθεται απέναντι από τον Μπράντλεϊ Κούπερ που παίζει κιθάρα. Η Ευρυδίκη δημοσίευσε τη φωτογραφία τους στο προφίλ της στο Instagram και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει η Ευριδίκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «όταν μου τηλεφώνησε η Μάριαμ Νίκου και μου πρότεινε να κάνουμε αυτή τη φωτογράφιση για το Xodos, της απάντησα «Είσαι τρελή γι’ αυτό σ’ αγαπώ! Αν πείσεις τον Μπομπ Κατσιώνη εγώ είμαι μέσα!» Λίγες βδομάδες μετά έχουμε τις φωτογραφίες στα χέρια μας και ομολογώ ότι μας αρέσουν πολύ!! Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας Μάριαμ και όλη την ομάδα της. Είστε όλοι υπέροχοι!».

Για το ίδιο τεύχος, μάλιστα, το ζευγάρι αναβίωσε κι άλλα θρυλικά κινηματογραφικά ζευγάρια, όπως τον Πάτρικ Σουέιζι και την Τζένιφερ Γκρέι από το Dirty Dancing. Μάλιστα, ο τίτλος άλλαξε σε Metal Dancing.

Κατσιώνης και Ευρυδίκη πόζαραν και ως Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, αντίστοιχα, όπως οι σταρ εμφανίζονταν στην αφίσα της ταινίας Mr. & Mrs. Smith.

Νεότερη Παλαιότερη