«Θα βγω να διασκεδάσω»: Ο Θάνος Καλλίρης κυκλοφόρησε το νέο του single

Ευχή; Ευσεβής Πόθος; Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Προσπάθεια να ξορκίσουμε το κακό; Ή αυτή η πολυπόθητη «επιστροφή στην κανονικότητα»;

Το καινούριο single του Θάνου Καλλίρη μέσα σε μια φράση εκφράζει το θέλω μιας ολόκληρης κοινωνίας για να μην πούμε ολόκληρου του πλανήτη!

«Θα βγω να διασκεδάσω» λοιπόν και ο Θάνος Καλλίρης κλείνει το μάτι παιχνιδιάρικα γυρίζει την πλάτη στην απομόνωση και με σαφή εξωστρεφή διάθεση μας χαρίζει ένα τραγούδι σε pop και λαϊκούς ρυθμούς που θα μας ξεσηκώσει.

Ένα τραγούδι που προέκυψε από την ανάγκη του καλλιτέχνη να εκφράσει τα συναισθήματά του και να κοινωνήσει την αλήθεια του.

«Γράφω τραγούδια για να παραμερίσω τους φόβους μου, να ξεχαστώ από τα προβλήματά μου, να μοιραστώ τις σκέψεις μου και να υμνήσω τους έρωτές μου», εξομολογείται ο Θάνος Καλλίρης. «Μέσα από τόσα lockdown η μελαγχολία που προέκυψε αναπόφευκτα από τον εγκλεισμό με φλέρταρε έντονα και ο μόνος τρόπος για να μην ενδώσω, ήταν και πάλι η τέχνη μου.

Να πω δυνατά όσα σκέφτομαι έντονα μέσα μου κυρίως για να νιώσω εγώ καλύτερα. Ιδού λοιπόν η δική μου ψυχοθεραπεία, το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Θα βγω να διασκεδάσω». Απλά και λιτά αυτό που θέλω, αυτό που εύχομαι, αυτό που μου έλειψε τόσο!»

Την ίδια διάθεση ακολούθησε και το video-lyrics που τρολάρει τον εαυτό του με έντονη δόση χιούμορ. Ένα αυτοσαρκαστικό και ασυνήθιστο video-lyrics του οποίου δημιουργός είναι φυσικά ο Θάνος Καλλίρης:
 


Νεότερη Παλαιότερη