«Γυναίκες στη χάση του φεγγαριού»: Η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα παρουσιάζει το νέο της βιβλίο

 

Μετά από δύο χρόνια της πανδημίας οι εκδόσεις Υδροπλάνο και η Άννα Τσιάλτα παρουσιάζουν ένα βιβλίο που θα καθηλώσει. Αληθινές ιστορίες Γυναικών που μέσα από τα μάτια της Άννας που τις είδε, τις γνώρισε, τις άκουσε, μίλησαν , είδαν και αφουγκράστηκαν η μία την άλλη έρχονται στις σελίδες του Βιβλίου αυτού για να δεις και εσύ πραγματικά μια ιστορία που μπορεί να είναι και η δικιά σου….

Μέσα από τα μάτια των Ηρωίδων μας βλέπουμε όλα όσα συμβαίνουν, στην ζωή τους στην καθημερινότητα τους στην ψυχολογία τους. Είναι σίγουρο ότι θα ταυτιστείς με κάποια ιστορία γυναίκας που έχεις και εσύ ζήσει, μέσα από αυτές τις σελίδες και που ξέρεις ίσως και εσύ φύγεις από την Χάση του φεγγαριού στο φως.

Γυναίκες που μέσα από τις ιστορίες τους θα σας δείξουν πως η αλήθεια, είναι αυτή που μας δείχνει πάντα , πως από την Χάση μπορεί κάποιος να βγει στο Φως.

Οι Εκδόσεις Υδροπλάνο και η Άννα Τσιάλτα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Βιβλίου ‘’Γυναίκες στην Χάση του Φεγγαριού’’ στις 30 Μαΐου στο Rock AVENUE Λεωφόρος Καλαμακίου 97  για να γνωρίσουμε από κοντά το βιβλίο και την συγγραφέα

Για το βιβλίο θα μιλήσουν

Πέτρος Κουσουλός Εκδότης εφημερίδας ΜΠΑΜ

Σπύρος Μπιμπίλας – Πρόεδρος Ελλήνων Ηθοποιών ΣΕΗ

Γιώργος Τσούκαλης Ιδιωτικός  Ερευνητής

Ο Ψυχολόγος Δημήτρης Πετρούνιας

Μαζί μας ένας άνθρωπος που ξέρει καλά την αλήθεια ο Θανάσης Κατερινόπουλος

GUEST STAR Ο Διονύσης Ζάχος σε ένα ρόλο έκπληξη ως Γυναίκα είδωλο του Ελληνικού Πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη

Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις με όλους τους παρευρισκόμενους και η συγγραφέας θα υπογράψει τα βιβλία!!!

Νεότερη Παλαιότερη