Η σαγηνευτική νέα ερμηνεύτρια που ακούει στο όνομα Έλενα Δομάζου είναι έτοιμη για την μεγαλύτερη «Αλλαγή» στη μουσική της καριέρα.

 


Η σαγηνευτική νέα ερμηνεύτρια που ακούει στο όνομα Έλενα Δομάζου και που ξεχώρισε με την παρουσία και τις ερμηνείες της μέσα από το talent show “House Of Fame” του ΣΚΑΪ είναι εδώ και είναι έτοιμη για την μεγαλύτερη «Αλλαγή» στη μουσική της καριέρα.

Ο συνθέτης και παραγωγός των μεγαλύτερων ελληνικών επιτυχιών Φοίβος/Phoebus, υπογράφει τη μουσική και τους στίχους στο απόλυτο smash hit του φετινού καλοκαιριού, που θα σας ξεσηκώσει και θα ακουστεί δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα και τα clubs της Ελλάδας και της Κύπρου.

RnB & dance στοιχεία, καθώς και έντονο ανατολίτικο ύφος συνθέτουν τον ξεχωριστό ήχο του Φοίβου, που για ακόμη μία φορά θα ταράξει τα μουσικά δρώμενα!

To video clip σε σκηνοθεσία του Spiros Filaktos, αποτυπώνει με χαρακτηριστικό τρόπο και εύθυμη διάθεση όλες τις «αναποδιές» του επαγγέλματος.

Δύσκολη η δουλειά της τραγουδίστριας!

Πόσο μάλλον όταν θέλει να γυρίσει το video clip και κανείς δεν της δίνει σημασία στην αρχή! Οι συνεχείς και ευφάνταστες εν-αλλαγές στα σκηνικά δημιουργούν κλίμα έντασης.

Παρουσιάζονται κόντρες, πειράγματα και τρικλοποδιές, αλλά η αγάπη για το τραγούδι και την επιτυχία τα ξεπερνάει όλα!

Αν βαρεθήκατε κι εσείς με όλους και όλα και είστε έτοιμοι για μια μεγάλη «αλλαγή» στην ζωή σας… τότε δυναμώστε την ένταση και απολαύστε το νέο hit-single της Έλενας Δόμαζου.



Νεότερη Παλαιότερη